— Köpvillkor —

Samtliga priser som anges på Rebeca Doran Sweden webshop är i Svenska kronor (SEK) och inkluderar 25% moms. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och eventuella färgavvikelser.
För att få beställa ifrån Rebeca Doran Sweden webshop måste du ha fyllt 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans godkännande.

Alla köp på Rebeca Doran Sweden webshop hanteras i enlighet med distansavtalslagen, konsumentköplagen samt E-handelslagen. Alla personuppgifter som lämnas, i samband med köp, behandlas i enlighet med Personuppgiftslagen.

Betalsätt
Hos oss betalar du snabbt, säkert och enkelt med Klarna Checkout.

Tillgängliga betalsätt via Klarna Checkout:

– Faktura – 14 dagar
– Delbetalning 6 – 36 månader
– Klarna konto – Klarnas samlingsfaktura, delbetala i egen takt.
– Kortbetalningar VISA & Mastercard
– Direktbankbetalning via SEB, Handelsbanken, Swedbank, Nordea
– Klarna Direkt – Betala endast med Mobilt Bank ID för kunder registrerade med ”betala med ett klick” via Mitt Klarna

Orderbekräftelse
När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en orderbekräftelse till den e-post som du angav vid själva köpet. Kontrollera gärna din orderbekräftelse så att allt ser OK ut, skulle det vara något du undrar över så maila oss på info@rebecadoran.se

Leverans & frakt
I dagsläget levererar vi endast varor inom Skandinavien och Tyskland. Vi levererar ditt paket via DHL till din närmsta DHL Service Point.

För paket som ej hämtas ut debiteras en avgift på 150 kr. Det motsvarar våra kostnader det orsakar för att skicka och mottaga returen.

Leveranstid
Vi gör vårt bästa för att se till att du får dina varor så snabbt som möjligt, vanligen inom 2-5 arbetsdagar. I e-postmeddelandet med din orderbekräftelse hittar du också ditt ordernummer, spara det numret för snabb kontakt med oss om du skulle ha några problem med din beställning.

Om du har frågor angående din leverans, kontakta oss på info@rebecadoran.se

Fraktkostnad
Vi tillämpar gratis frakt, vilket betyder att du inte betalar någon frakt alls inom Sverige.

Ångerrätt & returer
Enligt distansavtalslagen har man rätt att ångra sitt köp utan anledning inom 14 dagar från det man mottagit varan.

Du ansvarar för varan vid retur till oss. Det innebär att du ej får någon återbetalning om returen inte kommer fram till oss. Vid retur och byte står du som kund för kostnaden för returportot. Återbetalning av köpbeloppet sker inom 14 dagar från det att vi mottagit och godkänt returen.

Varan ska vara oanvänd, i oskadat skick och vara väl förpackad. Paketet ska skickas som företagspaket.

Reklamation
Om du skall reklamera en vara som är defekt eller skadad ska du alltid ta kontakt med oss. Skicka ett mail till info@rebecadoran.se och ange ordernummer, vilken vara du vill reklamera samt beskriv vad det är för fel på produkten. När vi fått tillbaka varan och kollat upp felet ersätter vi dig med det belopp du betalade för produkten samt eventuell frakt. Återbetalning sker inom 14 dagar. Om du istället vill ha ett nytt exemplar skickar vi en ny vara utan extra kostnad.

Alla reklamationer hanteras i enlighet med konsumentköplagen.

Returadress:
Rebeca Doran Sweden AB
c/o Mail Boxes Etc.
Vasagatan 56

411 37 Göteborg

Vid samtliga återsändningar till oss skall adressen ovan användas. Vi har tyvärr ej möjlighet att hämta ut paket från ombud. Paket som skickas till ombud kommer att ligga kvar och skickas tillbaka till dig som avsändare, vilket medför extra kostnader för dig som kund.