— Om Rebeca Doran —

Rebeca Doran of Sweden

är ett svenskt företag med produkter som hjälper mot hårbottenproblem och håravfall. Ett företag med ett mycket starkt socialt entreprenörskap och en social ansvarskultur som genomsyrar hela verksamheten.

Rebeca är utbildad inom trikologi, mesoterapi och PRP (platelet rich plasma). Hon har även utfört för- och efterbehandling vid hårtransplantationer och varit med och samarbetat vid akupunkturbehandlingar av olika sjukdomstillstånd där patienten även drabbats av håravfall. Rebeca har lång erfarenhet inom skönhetsbranschen, på såväl kliniker som sjukhus, inom och utanför Sverige. De senaste 15 åren har fokus helt varit att arbeta med hår- och hårbottenproblematik. Trikologi är namnet på en avancerad metod för diagnostik och behandling av hår- och hårbottenproblem. Trikologimetoden och dess behandlingar bygger på patenterade naturprodukter.

Av vinsten går en viss procent till välgörenhet. Det är en grundtanke som Rebeca haft med sig sedan hon grundade företaget. En tanke som hon önskar att även hennes återförsäljare har möjlighet att uppfylla.

Naturliga och rena produkter i form av schampo, spray, lotion, kräm eller plåster. För att sälja produkterna krävs att du som återförsäljare har utbildning motsvarande hudterapeut, frisör eller sjuksköterska samt genomgår fem dagars grundutbildning inom trikologi i Rebecas egen skola Rebeca Doran Academy.

Rebeca Doran of Swedens produkter har återförsäljare i Iran. Produkterna säljs på kliniker i Norge som arbetar specifikt med håravfall samt i Ryssland och i Los Angeles, USA. Det pågår just nu en testperiod där produkterna säljs på några utvalda apotek i Sverige.

Hämtat från Enterprisemagazine, läs hela artikeln här.